Відома українська співачка Тіна Кароль не перестає тішити своїх шанувальників. Зірка часто випускає нові хіти, бере участь у найрейтинговіших шоу, а тепер ще й стала завідувачкою кафедри в університеті. В КНУКіМ знаменита співачка очолить кафедру естрадного співу.

instagram.com/knu_kim

Для того аби обговорити всі деталі подальшої співпраці Тіна Кароль приїхала до університету культури та поспілкувалася з ректором Михайлом Поплавським. Михайло Михайлович презентував новоспеченій коліжанці гарний букет квітів, ну а Тіна, судячи з усмішки, дуже раділа новій посаді.

instagram.com/knu_kim

На кадрах, які з'явилася у сторіз на офіційній сторінці навчального закладу в Instagram видно, як Кароль разом з ректором Поплавським ходять коридорами університету і, певно, обговорюють подальшу співпрацю.

фото: instagram \\ _fantina

На одному з фото Кароль мило посміхається, тримаючи букет квітів. В той час Поплавський тримає її шубу зі штучного хутра з зображенням лисички.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще
Шанувальники знаменитої співачки не могли стримати емоцій від такої новини. Деякі навіть зазначили, що завдяки цьому тепер точно знають, де хочуть здобувати освіту.

"Тепер я знаю куди поступати буду ❤️", "Всім таку завкафедри😇🎶", "БРАВО 🙏🌹🍀❤️", "Квіточка наша 😍❤️🌹", "А вступні творчі іспити можливо Тіна Кароль буде приймати?", "Вітаннячка, ось вам і Професорка🔐🦊 ", "Тіна, тільки не переставай радувати нас новими піснями, концертами. Щоб рутина не поглинула тебе ",- зазначили вони.

Скріншот коментарів

instagram.com/knu_kim

Скріншот коментарів

Назадаємо, Тіна Кароль виставила босі п'яти з вікна готелю в Лондоні на радість місцевим вівцям: "Аж пищати почала". Співачка Тіна Кароль замкнулася в телефонній будці, втомилася від суєти

Раніше Знай писав, Тіна Кароль потрапила в заручники, але її навіть ніхто не тримав: "Кліпни, якщо...". Cпівачка розлютилася і нажалілася, що її тримають в заручниках, жарт "зайшов"

Також Знай повідомляв, Тіна Кароль погралася з Меловіном очима після пристрастей на "Танці з зірками": "Сподіваюся побачу".