Женя Огурцова розповіла про свій досвід материнства. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома колись російська артистка, Женя Огурцова, що складалася в популярній групі "Ранетки", є популярною особистістю в РФ. На її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram є аудиторія в сто сім тисяч фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост. З ними Огурцова ділиться подробицями кар'єри та особистого життя.

Як відомо, в серпні минулого року жінка народила дочку своєму чоловікові Миколі Осипову. Дівчинку назвали Євою. 5 лютого 2022 дівчина вирішила відзвітувати про успіхи першого півроку у вихованні свого малятка. При цьому дівчина постала в оригінальному образі з розпрямленим волоссям.

"З умілок все стандартно - перевороти, опора на руки. Повзти ще не повзає, але по відчуттях скоро по-пластунськи вже поповзе, тому я потихеньку починаю все з підлоги прибирати🙈 Прикорм вводимо дуже активно. Їсть практично всі фрукти і овочі. По ледве-ледве, без фанатизму. Бо основна їжа це, звичайно, гв 🥰 безсонних ночей нуль. Зубів стільки ж😅 дякую всім за привітання! Ми навіть тортик купимо ввечері😉", - повідомила вона.

Нагадаємо, що Женя Огурцова з "Ранеток "поскаржилася на домагання продюсерів:" дорослий мужик закриває мене в номері..."

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше повідомлялося, що "Кадетство" - серіал, який Всі дивилися після школи: як виглядають актори через 15 років

Також, зу серіалі "Моя прекрасна няня" змінився до невпізнання: збій в організмі