Відома радянська і російська співачка Ірина Понаровська випустила книгу мемуарів "Чесно кажучи", яка цілком може стати джерелом скандалів в шоу-бізнесі. На деякі висловлювання в книзі привернули увагу актора Станіслава Садальського.

Читач знайшов багато цікавих моментів, присвячених колегам Понаровской по естрадному цеху. Зокрема, дісталося співачці Аллі Пугачовій.

У своїй книзі Понаровська пройшлася по зірках шоу-бізнесу, не соромлячись у виразах.

«Як відомо, дівчину можна вивезти з села, але село з дівчини не вивезеш... І не важливо, яка у людини прізвище — Пугачова це чи Шерон Стоун... для мене вона село. І завжди залишиться селом, незважаючи на те, що живе в замку», — цитує Садальський престарілу Понаровскую.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше Понаровська неодноразово скаржилася на поведінку Пугачової, яка нібито дозволяла собі підколювати і принижувати Ірину.

Співак і композитор Андрій Макаревич написав під постом Садальського: «Дуже негарно, не домігшись висот, гавкати на тих, хто їх домігся. Виходить не про них - про себе".

Нагадаємо, Алла Пугачова проігнорувала Різдво з давньою подругою, Галкіну довелося віддуватися за двох: "чому Макс?". Алла Пугачова не прийшла на святкування Різдва
Також Знай писав, Максим Галкін показав дорослі захоплення 8-річного сина Алли Пугачової: "Зібравши..."

Раніше Знай повідомляв, Алла Пугачова здивувала шанувальників перекошеним обличчям: одне око більше іншого. Примадонна здивувала шанувальників новою фотографією в соціальній мережі