Відома співачка Віра Брежнєва поміркувала про 18-річну різницю у віці з Костянтином Меладзе.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе, фото: Cosmopolitan


На своїй сторінці в Instagram в розділі stories знаменитість заявила, що різниця у віці не є перешкодою для здорових відносин з її чоловіком. Брежнєва впевнена, що щасливі відносини можна побудувати в тому випадку, якщо принципи і цінності коханих збігаються, і цей ніяк не відноситься до різниці у віці.

Віра Брежнєва, фото: Instagram

При цьому вона підкреслила, що щасливі відносини завжди вимагають зусиль з боку обох партнерів. Брежнєва впевнена, що рано чи пізно кожна пара стикається з певними труднощами, адже ідеальних відносин не існує.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе. Фото: навколо ТБ.
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе. Фото: навколо ТБ.

"Щастя залежить не від віку, а коли довіряєш вибору свого серця, поважаєш себе і партнера, коли над відносинами рівнозначно працюють обидва, коли збігаються цінності і принципи. Коли ви вибираєте один одного кожен день. Відносини - це така ж праця, як і будь-яка робота. Тому, приходячи з роботи, теж потрібно працювати, але в іншому ключі. Ідеальних відносин не буває. Це шлях зі своїм тріщинами, шорсткостями, слизькими ділянками", — зазначила Віра.

Варто нагадати, що в 2015 році продюсер Костянтин Меладзе одружився на своїй підопічній Вірі Брежнєвій, з якою, за чутками, перебував у таємних відносинах багато років.

instagram.com/ververa

Нагадавши, Віра Брежнєва показала свій соковитий арбузик до 40-річчя і навіть Меладзе її не зупинить: "найцінніше"

Раніше Знай писав, Віра Брежнєва знову заспіває українською, бо "вагітна": "робимо дещо". Українська знаменитість заговорила про цікаві проекти цієї весни

Також Знай повідомляв, Віра Брежнєва поділилася яскравими кадрами зі святкування ювілею і показала сюрприз від Меладзе: "До мурашок". Співачка показала, як вона відзначила 40-річчя і який сюрприз зробив їй чоловік