Новий "Холостяк" Алекс Топольський, який буде підкорювати прекрасних дівчат на романтичному шоу поміркував над тим, що у житті може бути головне.

Алекс Топольський розмістив у своєму Instagram шикарне фото, зі стриманими емоціями. Молодий чоловік надів чорну сорочку, та твердо подивився у об'єктив камери. Він також написав великий допис про те, що переглянув фільм, з ідеєю якого не згодний.

Алекс Топольський. Фото: Instagram

"Роздумував сьогодні про фільм із Вілл Смітом "У гонитві за щастям". До чого ж зворушлива історія, гарний кінематограф, бездоганна гра акторів, але посил фільму - повна мячня!", - почав розповідь Алекс.

Він розповів сюжет фільму, у якому людина так прагла витягти зі злиднів себе та свою сім'ю поклав своє життя роботі на біржі. Це жахлива робота, яка потребує по 16-18 годин перебування на роботі.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Тоді Алекс написав, що це сумнівне задоволення. І він не готовий жертвувати своєю родиною заради якихось благ. Тим паче такий темп шкодить здоров'ю.

"У кожної людини свої власні унікальні орієнтири та цінності та навмисно себе прогинати під нав'язані цінності суспільством – немає сенсу, не здорово, не ефективно, не треба!", - впевнений молодий чоловік.

Алекс Топольський. Фото: Instagram

"Не зрозумійте, я не проти тачки, будинку та гарного життя, але не на шкоду собі та сім'ї.", - підсумував Алекс.

Шанувальники молодого хлопця прокоментували допис, підтримуючи його думки.

"І справді нема сенсу", "Взагалі не розумію людей які віддають все своє життя, свій час, на роботу, тільки для того, щоб заробити гроші і жити в старості добре?", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше 27-річний ловелас покинув вагітну від нього 54-річну мадам заради ровесниці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", майбутній "Холостяк" 32-річний бізнесмен Олександр Тополський поділився новим фото і побажав українцям миру.

Також "Знай.ua" писав, що всі учасниці "Холостяка" відмовили головному герою — серед них навіть був трансвестит.