Відомий український співак Арсен Мірзоян досить показав, чим любить займатися у вільний час. Виявилося, що цей час він любить приділяти спорту.

Арсен Мірзоян має чимало шанувальників, саме тому він час від часу любить тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram.
Відомо, що артист чимало часу приділяє спорту, особливо бігу. Саме тому, коли є вільний час він відправляється на пробіжку, тому і цей раз не став винятком.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

"Кажу: Саня, давай запишемо гітару. А він: давай завтра перед чеком… дякую :) От і вивільнив трохи часу :)", - зазначив Арсен Мірзоян.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

Арсен Мірзоян вирішив поділитися й кадрами зі свого тренування. На першому фото він позував у шортах, футболці та шапці. Звісно ж артист не забув про музику для бігу, тому одягнув ще й навушники. На другому фото він показав, як виглядає вже після тренування. Він зняв шапку став схожим на "кульбабку", адже його волосся було дуже пухнастим.

"Горе лукове ! Друга фотка то для мене . СПС", "Ой! Кучерявка Сью-- Арсеню", "Домовичок Арсен", - так прокоментували образ Мірзояна після тренування його фанати.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, невмілі рухи і поцілунки: Тоня Матвієнко показала, як розважається з Арсеном Мірзояном. Співачка показала, як проводить вільний час з коханим чоловіком
Раніше Знай писав, Арсен Мірзоян зізнався, що в нього спільного із Леді Гагою, Тоні Матвієнко час ревнувати: "Ще одна перемога". Мірзоян став на крок ближче до Леді Гаги, Тоні Матвієнко доведеться посунутися
Також Знай повідомляв, Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко букетик, але красуня несподівано роздвоїлася: "Їду додому". Арсен показав ніжні квіти для своєї коханої дружини