Відома українська співачка і актриса Оля Полякова, яка має величезну армію шанувальників і за популярністю давно обігнала багатьох інших зірок вітчизняного шоу-бізнесу, поділилася новим повідомленням.

У головної блондинки країни більше 2,5 мільйонів читачів в соціальній мережі Instagram, і вона продовжує епатувати публіку.

На знімку актриса і співачка позує з Михайлом Ясинським - продюсером, підприємцем у сфері шоу-бізнесу, засновником української компанії Secret Service Entertainment Agency. За 14 років роботи компанії її послугами скористалися такі знаменитості, як Світлана Лобода, Макс Барських, Потап і Настя Каменських, Олег Винник, TAYANNA, Jerry Heil і багато інших.

Скрін, Instagram Полякова

Скрін, Instagram Полякова

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Дорогий мій друг! З днем народження! Як же мені пощастило, що нас звела доля, для наших звершень, досягнень, підтримки, і неймовірної віри в один одного! Мій мотиватор і одночасно стримувач мого не приборканого. Я хочу побажати тобі міцного здоров'я та енергії, а твій досвід, аналітичний розум, дух авантюризму, і жага досягнень обов'язково приведе тебе до неймовірного успіху! А я допоможу!", - підписала Полякова повідомлення.

Скрін, Instagram Полякова

Скрін, Instagram Полякова

"Олька, ну ти, звичайно, красуня", "Щастя мати такого Друга! Вітаю, Оленька!", "Приєднаюся до привітань, успіхів вам у досягненні поставлених цілей, разом і міцного здоров'я!», - бажають в коментарях.

Скрін, Instagram Полякова

Нагадаємо, що Оля Полякова з ножем у руках перетворилася на Ектора Хіменеса-Браво: "Поготувати не хочеш?"

Раніше повідомлялося, що а мама дозволила? Маша Полякова засвітила свою фігуру в "небезпечному" купальнику

Також, Оля Полякова порахувала учасницю "Голос країни" краще за свою дочку