Зірка серіалу "Учень" Каррен Бреді розповіла, що Мадонна повинна мати можливість носити все, що захоче, в будь-якому віці, після того як співачку розкритикували за те, що вона поділилася відвертими знімками.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Зірка серіалу "Учень" Каррен Бреді виступила на захист Мадонни після того, як зірку розкритикували за те, що вона поділилася пікантними знімками нижньої білизни на своїй сторінці в Instagram.

63-річна Мадонна в останні місяці викликала негативну реакцію після того, як влаштувала шторм в нижній білизні і рибальських мережах для деяких знімків з рейтингом X.

Деякі з її 17,5 мільйонів підписників звинуватили її в "ганебному старінні", в той час як інші звинуватили її в "Фотошопі" після того, як вона продемонструвала свою попу на одному зі знімків.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

52-річна Карен взяла участь у дебатах, заявивши, що Мадонна повинна мати можливість носити все, що захоче, в будь-якому віці.

У своїй колонці в The Sun вона написала: "Жінки повинні мати можливість носити те, що вони хочуть, і робити те, що вони хочуть, і при цьому ніхто не повинен їх соромити ні з якої причини, особливо за віком. Те, що вам 60 або 70 років, не означає, що ви повинні одягатися, як літні черниці з "Викличте акушерку". Ви просто знаєте, що деякі люди скажуть, що в 63 роки їй пора подорослішати. Але з якого дива вона повинна! Ну і що, якщо вони відфотошоплені? Вона явно виглядає приголомшливо, і найдивовижніше те, що вона завжди була сама по собі жінкою".

Нагадаємо, що Мадонна публічно запропонувала Брітні Спірс повторити їх пристрасний поцілунок.