Відома українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко привітала українців з Днем єднання зворушливим постом та милими кадрами у вишиванці, якими поділилася на своїй сторінці у соцмережі Іnstagram.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко

"Сьогодні в день Єднання я хочу підтримати всіх Українців! 💛💙 Я можу сказати, що я зі своєю країною - від народження і до кінця! І я відчуваю ТАКУ силу в своїх словах. чесно? Мені навіть НІЧОГО не страшно! Якщо забрати всі гроші світу, якщо забрати усіх моїх близьких, і навіть якщо забрати життя, мені не страшно 🤷‍♀️Страх - це протилежне почуття любові, тому що коли ми діємо з любові - нам спокійно 🙏", - зізналася вона.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Наталка Денисенко також вирішила розповісти про історію своєї вишиванки, яку для неї створила українська дизайнерка. Що цікаво, деякі деталі на ній зроблені з рушника, який вишивала своїми руками бабуся Наталки Денисенко. Також у вишиванці використано її мережево, а на спині написані імена всіх її бабусь та прабабусь.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Акторка розповіла, що її бабуся Уляна пережила Голодомор, другу світову війну, концтабір в Німеччині, четверо пологів, та довге життя до 97 років. А її прапрабабуся - розкулачування, її чоловіка забрали до Сибіру за те що вони мали в ті часи "бізнес", а на війні вона втратила двох синів. Іншу прабабусю Денисенко зустрів її дідусь в Білорусії й закохався з першого погляду, після чого привіз до себе в село.

"Історія завжди йде по колу… І чужа влада знову хоче по старому, але енергії світу міняються і жити по-старому неможливо. Неможливо жити в страху, неможливо жити з несправедливістю. Тому що зараз може перемагати тільки любов та справедливість🤍Тому я розумію , і вам нагадую : боятися нічого!!!За кожним з нас стоїть ТАКА сила роду!!! Що можна пережити абсолютно все!!! І навіть більше - можна бути щасливим! Кожен з наших предків хоче, щоб в нас було найкраще життя🙏", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, "Знали таке?": зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко показала техніку виконання бажань - сукня вже є
Також Знай писав, зірка серіалу "Кріпосна" Наталія Денисенко повідомила про остаточну точку: "Вчора було незвично"
Раніше Знай повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко виходила заміж за Андрія Фединчика 4 рази: "Люблю бути нареченою"