Відома українська телеведуча Катерина Осадча продовжує радувати своїх численних шанувальників в соціальних мережах. Ведуча, яка нещодавно втретє стала мамою, поділилася ніжним фотосетом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим і синочком Іваном, якому виповнилося вже п'ять років.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Каті Осадчої в мережі Instagram.

Публікація Каті Осадчої, скріншот: Instagram

"П'ять років тому в цей час ми вже тримали на руках нашого Івасика і тільки уявляли, якими будемо батьками для нього. Івасичок, з Днем народження, наш син, наша гордість", - пише Катя Осадча.

Публікація Каті Осадчої, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Телеведуча "Світського життя" опублікувала цілу карусель зі знімків, де можна побачити і тата Івана, і дитячу спальню, і навіть самого Івана, який сидить за відкритим білим роялем. Публікація встигла зібрати буквально за кілька годин десятки тисяч лайків, а також безліч коментарів з компліментами.

Публікація Каті Осадчої, скріншот: Instagram

Публікація Каті Осадчої, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Юрій Горбунов також присвятив зворушливу публікацію синові.

"З Днем Народження, наш солодкий хлопчик! Все так швидко! Тобі сьогодні вже 5 років! Так ніби тільки вчора ти своїм гучним криком сповістив світ про свою появу! А сьогодні-ти вже командуєш нами. Ти зробив нас з мамою найщасливішими людьми на світі! Наша любов, наша гордість! Спасибі тобі моя Катя за нашого Івасика! Рости син здоровим і щасливим, під мирним небом!", - написав шоумен у себе в Instagram.

Раніше повідомляли, "Холостячка" Злата Огнєвіч одяглася в Чорне мереживне - відчула весну: "Розбурхує кров".

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" познайомив українців з унікальною красунею: позбулася рук і ноги, але не здалася.

Знай.uа писав, Тіна Кароль розповіла Каті Осадчій, чому віддала перевагу Аліні Паш на Нацвідборі: відчувала щось недобре.