У мережі спливла чергова скандальна інформація про американського репера Каньє Уеста і його колишньою дружиною Кім Кардашьян. Стало відомо, що Каньє опублікував особисте листування з Кім і потім його видалив.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «spletnik» в Instagram.

Вже напевно всім відомо, що між Каньє Вестом і Кім Кардашьян склалися особливі відносини. Після того, як знаменитості розлучилися, між ними розростається справжній публічний скандал.

Кім Кардашьян, кадр з відео

"#Каньєуест опублікував особисте листування з #КімКардашьян втім, репер швидко схаменувся і видалив пост, але скріншот встиг розійтися по соцмережах. Пізніше репер вибачився перед колишньою дружиною. Подробиці-на сайті @spletnik_ru", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Фанати легендарних зірок, активно стежать за особистим життям своїх кумирів. Вони не можуть пропустити жодної новини, щоб не написати свої думки у відгуках.

Каньє Вест, скріншот: Youtube

"Ворогові не пошкодуєш такого колишнього", "Кукуха їде у мужика.На такого і ображатися не треба, але краще і не сходитися з ним", "Невже його оточення не бачить, що його треба лікувати?!? І в терміновому порядку!!! Він може накоїти непоправне!!! Він же неадекватний", "Вахпх добре шо нюдси її не скинув, хоча вона працювала на випередження сама в напівголих образах виходила", "Каньє рве всі шаблони і пукани))", "Біполярка", - написали думки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Нагадаємо, що Кім Кардашьян в зухвалому бікіні показала, що у неї між ніг.

Також портал "Znaj" писав, що Кім Кардашьян розповіла, чому вона кинула Каньє Уеста.