Популярний турецький кіноактор Керем Бюрсін користується заслуженою славою у шанувальників мелодраматичних серіалів. Найвідоміша його робота-роль в серіалі під назвою "Постукайся в мої двері". Коли стрічка вийшла на екрани, любов до актора-красеня спалахнула з неймовірною силою.

Зовсім недавно Керем зізнався в одному з інтерв'ю для турецьких ЗМІ, що у нього було кілька планів на майбутнє, окрім як побудувати акторську кар'єру. За словами чоловіка, він не боїться ніякої роботи і готовий навіть до найскладніших випробувань.

Однак він радий, що деякі плани ніколи не збуваються-і це на краще.

Керем Бюрсин. Фото: Instagram
Керем Бюрсин. Фото: Instagram

Часто журналісти задають Керему питання про його минуле, запитують про його мрії. В одному з недавніх інтерв'ю Керем розповів про свій план, якому так і не судилося збутися.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Якби моя кар'єра в кіно не склалася, я поїхав би в Нову Зеландію і став би теслею. Я багато чого вмію робити, я майстер на всі руки. Але в підсумку добре, що мій план стати теслею не реалізувався і все сталося саме так як сталося", - визнає Керем.

Фото зі сторінки Керема Бюрсіна

Як повідомляв Знай.uа, Керем Бюрсін на тлі чуток про розставання з Ханде Ерчел вчиться бити людей: "Постукай у мої двері" і не пахне.

Знай.uа писав, зірки "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел і Керем Бюрсін регулярно сваряться: у всьому винен колишній актриси.

Як повідомляв " Знай.ua", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін. Дівчина вирішила показати найдорожчу людину в її житті.