Актори «Дизель-шоу» вирішили підтримати співвітчизників перед загрозою повномасштабної війни з країною-агресором Російською Федерацією, створивши відповідний номер.

Вони переробили пісню «Мам» Андрія Кузьменка та гурту «Скрябін», додавши їй патріотичного звучання. Ролик оприлюднили на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram, де за їхніми творчими здобутками стежать понад 449 тисяч осіб.

Скрін, Instagram Дизель шоу

««Дизелі» вкотре довели, що можуть бути не лише смішними, але й неймовірно зворушливими! Автори проекту написали новий текст на улюблений народний хіт Кузьми Скрябіна "Мам!". Номер доповнила пісочна анімація. На екрані змінюють одна одну картини, які створила талановита художниця Вероніка Сироваткіна», - розповіли у підписі до відео.

«Мамо… ти стільки лиха бачила в житті… Часу не мала ти спокійно пожити, то розпинали вороги, то діти…», - співають артисти.

Популярні новини зараз

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

«Доводите!!! Робите багато цікавого», «Душевно , щиро», - оцінили їхній виступ глядачі в коментарях.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Філіп Кіркоров залишив Україні "таємне послання" через всі проблеми: "не перестану захоплюватися".

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анастасія Приходько" злила "таємні переговори Леніна по Україні - в РФ помилилися:"Пох*й".

Також портал Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "немає логіки".