Російський репер, музикант, співак і композитор Іван Алексєєв, який виступає під псевдонімом Noize MC випустив символічний кліп, в якому закликав зупинити війну.

У коментарі до кліпу музикант розмірковував про причини війни. Він як би провів паралель між "столітньою війною" і тією, яка назріває на цей момент.

"Міністерство оборони завжди починає війну за мир, і те, що живих трупів не буває, не повинно нікого бентежити, тому що чорне — це біле", — написав репер.

Noize MC. Фото: Youtube

Він також запевнив, що неможливо переконати населення в доцільності такого жахливого кроку, не вдаючись до оруеллівського двомислення, - просто неможливо.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Неприваблива правда не має властивостей надихаючого міфу - а потрібен саме він, яскравий маніпуляторний наратив, де якщо якась логіка і є, то тільки драматургічна", - підкреслив музикант.

Noize MC. Фото: Youtube

Він також заявив, що розмірковуючи з другом про те, що їм" вошивої творчої інтелігенції " робити в подібній ситуації, прийшли до висновку - що потрібно все це фіксувати:

"Залишається тільки чесно фіксувати те, що відбувається. Цим і займаємося".

У коментарі прийшло багато українців, які зрозуміли посил музиканта, як підтримку в цій жахливій ситуації України, а багато попередили артиста співати тексти акуратніше:

"Я з України, і я глибоко вражена і захоплена творчістю Нойза і цією піснею, зокрема. Точно, гірко і, на жаль, дуже актуально. Дякую за вашу працю. Миру українцям, миру росіянам!", "Геніально, на тлі всіх подій! Спасибі!" "Спасибі, це дуже круто! Привіт з України!",- написали в коментарях.

Скриншот коментарів

Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше аптечка на випадок надзвичайної ситуації: що потрібно обов'язково покласти

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму.

Також "Знай.ua" писав, що російський парашутист ледь не вбився, зачепившись за ліхтар і гримнувшись об бетонну стіну.