Молодий артист, переможець самого музичного шоу України «Голос Країни» Роман Сасанчин розмістив несамовиту публікацію в мережі. Він показав, де українські жінки народжують під час війни.

Відповідний пост Роман Сасанчин оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

"Перинатальний центр. У підвалі. Ми впораємося Поширюйте, аби всі знали москалі, як у нас народжуються діти, і в яких умовах! Зупинемо війну-разом!",- підписав публікацію молодий український артист.

Дивлячись на дані кадри, серце йде в п'яти. У сьогоднішні важкі дні, що проходять на території України, українки народжують в підвалах і бомбосховищах. Від таких кадрів неможливо утримати сліз і обурення, так як Росія зовсім не має совісті, продовжуючи щодня бомбити українські міста, позбавляючи мирних людей життів і будинків.

Фото зі сторінки Романа Сасанчина

Популярні новини зараз

Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

"Скільких нових Українців!!!", "Я просто реву...Ростіть діти здоровенькі та щасливі в своїй Вільній,Незалежній Україні!!!", "Тримайтеся низький вам уклін все Буде Добре", "Тримайтеся низький вам уклін все Буде Добре", "Тримайтеся маленькі українці", "янголята! Злетілися! Підтримка!", "Тримайтеся", "Ми тримаємося", "Дякую Вам, лікарі - люди невидимого фронту", "Praying from WA in USA", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Романа Сасанчина в Instagram

Коментарі на пост Романа Сасанчина в Instagram

Коментарі на пост Романа Сасанчина в Instagram

Важливо нагадати про те, що вже весь світ бачить і знає, що творитися в нашій країні через Путіна, який будь-якими способами намагається знищити наш народ і нашу державу.

Нагадаємо, що у мережі показали, як російські війська воювали під Києвом з пам'ятником.