У соціальній мережі продемонстрували обурливу публікацію, в якій можна побачити артистів з Росії, що підтримують російських окупантів. Це не може залишитися без уваги, так як ці люди за той тероризм, який окупанти влаштували на території України.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Культурна пральня»

"Запам'ятайте імена російських жополізів, які відкрито підтримали війну в Україні і не просто підтримали, а виступили вчора на концерті в Москві на підтримку російських вбивць під гаслами «Vерим и ждем» і «МыZaМир ». Сподіваємося, на похоронах Путіна вони виступлять цим же складом. "Фабрика" "Блестящие "Анна Семенович Володимир Пресняков Олег Газманов Григорій Лепс Олександр Маршал Вікторія Дайнеко "земляни" Алексанр Іванов "Непара", - підписана публікація в соціальній мережі.

Варто відзначити, що імена цих артистів більше ніколи не будуть звучати, як раніше, особливо, на території України. Ці артисти підтримують цей терор, який почав путін в Україні, вбиваючи дітей, жінок і пенсіонерів. Він віддає накази бомбити мирні будинки, школи, садки та лікарні.

Українці впевнені, що ЗСУ зможуть здобути перемогу в цій важкій війні, так як на нашому боці правда і світло. А всі ці артисти отримають по заслугам, за те, що підтримали агресивного окупанта.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова звернулася до Путіна з проханням зупинити вбивства.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Тіна Кароль звернулася до українських жінок.