Відома українська телеведуча Алла Мазур, А також співачка Наталія Могилевська вирішили висловитися стосовно жінки, яка висловилася проти війни на російському телебаченні.

Нові пости з'явилися на Офіційних акаунтах жінок в соціальній мережі Instagram, активними користувачами якої вони є. Регулярно жінки зараз викладають важливу інформацію про війну, а також допомагають військовим і волонтерам.

На цей раз Алла Мазур і Наталія Могилевська поділилися роликом, який ввечері "підірвав" весь інтернет. Там показано, як в ефірі новин на російському телебаченні в студію забігла дівчина з плакатом, і закликала російську владу терміново зупинити війну, так як вмирають невинні люди.

"Вони не можуть пересаджати вас усіх. Марина Овсяннікова права, закликаючи думаючих росіян вийти на мітинги, щоб зупинити війну в Україні. "Соромно за те, що дозволяла говорити брехню з екрану телевізора, соромно за те, що дозволяла зомбувати російських людей". Таку заяву зробила редактор відділу міст федерального російського каналу перед тим, як вийти в ефір з антивоєнним плакатом" - йдеться під постом Алли Мазур.

Далі телеведуча зазначила, що вона свій вчинок зробила, і таке ж під силу тисячам матерів, чиї сини зараз знаходяться в Україні і щодня сотнями гинуть. Мовчати точно не варто, і потрібно виходити на вулиці, адже всіх точно не посадять.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Наталя Могилевська також не залишилася осторонь, і висловилася на цю тему:

"Слава Героям України в Росії! Марина, знаю, що у тебе є двоє дітей і що для тебе це був воістину героїчний вчинок. Низький уклін тобі від усієї України! Від усієї нашої країни!".

Відзначається, що після цього жінку забрали в поліцію, і їй світить адміністративне покарання.

До слова, є версія, що все це спланована акція, адже в Росії практично нічого не виходить в прямому ефірі.

Версія стосовно акції на телебаченні, фото: скріншот

Нагадаємо, що Kalush Orchestra все ж виступлять на Євробаченні-2022, незважаючи на війну в Україні

Раніше повідомлялося, що Руслана підняла жовто-синій прапор і закликала світ підтримати українців.

Також, Джамала чуттєво заспівала гімн України в Литві.