Переможець шоу "Холостячка" Олександр Еллерт, у якого не склалися стосунки з Ксенією Мішиною, підказав росіянам, як розхитати кремлівський фундамент. Своїми думками з цього приводу він поділився на власній сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежать 322 тисячі осіб.

"Редактор Першого каналу з'явилася в прямому ефірі з плакатом "Ні війні" ... круто ж ... спробувала людина. Продовжуємо далі ... цеглинка за цеглинкою. Хтось із мерчендайзерів: розставляємо кефір на полицях з пробілами, щоб вийшло «російський корабель...», хтось із комунальників: в Сочі Покажчик міняємо на «червона Поляниця», хтось із хірургів: шви після апендициту зашиваємо у вигляді українського герба. Хтось із таксистів: здачу даємо гривнями. Хтось з хлібозаводу: додаємо харчові барвники, жовто-синій хліб - це буде розрив! Ну і інші: хід думок зрозумілий, орієнтуємося на місця", - підказав Еллерт.

Скрін, Instagram Еллерт

"Саша, спасибі вам за підтримку!!!", - пишуть одні читачі.

"Нерозумно це писати... 21 день вбивств... вмирає наша країна... це не спокутувати ні фарбою в хлібі, ні-здачею в грн. Ніхто з них не заслуговує на прощення!!!!!", "З редактором 1 каналу все не так райдужно. Швидше чергова постановка. А потім публічний "гуманний" суд. І штраф. Не смішно? У той час, як на вулицях звільняють людей з білими чистими плакатами. Показали, мовляв у нас все демократично. Не ведіться на цей дешевий цирк", - вважають інші.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Нагадаємо, Настя Івлєєва з "Орел і Решка" відхрестилася від України і зайнялася проблемами Росії: "Нам буде весело і добре".

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина зізналася, чому ніколи не отримувала валентинки від коханих: "маніфест любові"

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина повалялася з коханим чоловіком на підлозі: "слухати і не тиснути"