Скандальна дніпровська блогерка Марія "Тишина" Семенова, яка прославилася завдяки роликам розгрому орендованих квартир, потрапила в поліцію. Це сталося у Львові, куди дівчина втекла від війни.

Про це повідомляють у пресслужба поліції Львівської області та соцмережах.

19-річна дівчина разом з жителем Києва в одному з магазинів Львова, де, до слова, діє заборона на продаж алкоголю, вирішили заради жарту вкрасти пиво. Все, що відбувалося, молоді люди знімали на камеру, а після виклали в мережу. Так їх і виявили правоохоронці, після чого порушників затримали.

«Сьогодні, 17 березня, ці особи були затримані і доставлені в один з територіальних відділів поліції у Львові – вирішується питання правової кваліфікації події», - йдеться в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Користувачі Мережі швидко впізнали в порушниці блогершу «Тишину». У своєму Instagram і Telegram (ttiisshhiinnaa) Маша виклала короткий ролик того, як відриває скотч на холодильнику з алкоголем в магазині, дістає дві пляшки пива і йде.

Варто відзначити, що позицію своїх підписників, які обурилися через поведінку блогерки, «Тишина» не зрозуміла. Вона заперечувала, що її дії - це мародерство або крадіжка, а також заявила, що могла б купати пиво, якби не заборона. Нібито коштів їй вистачить на весь Львівський пивний завод.

Пізніше зухвалості у юної блогерки поменшало, і вона записала відео з вибаченнями:

«Я реально щиро прошу вибачення перед усім Львовом... Я не знала, що зараз такий час, що це так серйозно. Я хотіла внести якийсь позитив, тому що всі люди сидять на негативі. Я хотіла якось розбавити це», - каже дівчина.

Також Маша заявила, що поїде зі Львова і готова це зробити сьогодні ж.

«Я готова їхати... Я боюся Львова. Він мене не сприймає», - заявила «Тишина».

Нагадаємо, що Потап показав, як росіянам брешуть, вибудовуючи завод "на коліні".

Читайте також, що в Росії вперше відкрили кримінальну справу про "фейки".