Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко опублікувала уривки з розмов російських окупантів, які розповідають як мародерять в Україні, а також розстрілюють мирних жителів. Про безчинство російських військових вона розповіла на своїй сторінці в instagram.

Наталка Денисенко опублікувала записи розмов російських окупантів, які були перехоплені СБУ. Загарбники телефонують своїм близьким і хваляться, як скоюють злочини на території України. Російським військовим дозволяють розстрілювати мирне населення, а також розграбовувати магазини і забирати з собою техніку і гроші.

Наталка Денисенко. Фото: Instagram
Наталка Денисенко. Фото: Instagram

"Я залишу це відео тут! Щоб запам'ятати як вони, ці недотварини - недочоловіки і їх недожінки, вся їх нація винищувала наших мирних людей. Я запам'ятаю кожне слово!!!! Не можу написати все, що я думаю, тому що інсталює всі мої повідомлення на цю тему...", - підписала публікацію зірка.

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії