Популярний український артист, лідер гурту "Океан Ельзи", талановитий Святослав Вакарчук показав несамовиті кадри в соціальній мережі, на яких видно постраждалих українських дітей від бомб рф.

Відповідний пост розмістили на сторінці «ЖВЛ» в Instagram.

"Святослав Вакарчук @sviatoslav.vakarchuk відвідав лікарню у Запоріжжі, де рятують поранених дітей з Маріуполя. Вони знаходились в евакуаційній колоні, яку вчора обстріляли окупанти. Музикант зізнався, що це найстрашніше відео, яке йому коли небудь доводилося знімати, і додав: "Дехто з цих діток вже втратив руки або ноги, дехто в принципі перебуває на межі життя або смерті. Це страшні речі. Але я вважаю їх треба показувати і, в першу чергу, показувати росіянам, щоб вони бачили що їхня влада, а опосередковано й вони, своїм мовчанням роблять з нашою країною"", - підписаний пост в соціальній мережі.

Дивлячись на ці кадри, неможливо утримати емоцій, сліз і злості. Російські окупанти продовжують скидати бомби на житлові будинки, забираючи життя у жінок, дітей і пенсіонерів. Українці не змогли втриматися і вирушили писати свої відгуки під трагічними кадрами.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Орки тварі, фашисти, виродки.Всі відповідатимуть за наших дітей.Слава Героям Слава Україна", "Господи Ісусе Урятуй Україну!!!", "Господи, допоможи нам!!!", "Бідні дітки! Україна не пробачить росіянам за цей кошмар", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Святослава Вакарчука в Instagram

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук звернувся до українців, які працюють в інформаційній сфері.