Відомий український музикант Святослав Вакарчук показав новий банер про російський корабель, встановлений в Одесі в очікуванні морської атаки агресора. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

«Одеса залишається Одесою навіть у скрутні часи. Її специфічне почуття гумору не полишає її ніколи. Переможемо, слава Україні!», - говорить Вакарчук у відеоролику, демонструючи плакат, адресований російському кораблю.

Одесити звернулися до окупантів із чисто регіональним колоритом.

«Російський військовий корабель – ну що, ти дійшов?», - йдеться на плакаті позаду співака.

«Навіть під час війни Одеса залишається Одесою. Рускій корабль скоро дійде... Ми - переможемо. Все буде добре!», - пообіцяв музикант.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Скрін, Instagram Вакарчук

«Клас! Молодці!!! Українці найкращі, найсильніші і найдобріші! Бог з нами!», «Дякую! Віримо в перемогу», «Зважаючи на все, поки що не дійшов. Але наші ЗСУ скоро його доставлять туди особисто!», - пишуть у коментарях українці.

Раніше Знай писав, українка з Маріуполя розповіла Святославу Вакарчуку про все, що там відбувалося: "Неймовірні знущання". Музикант поспілкувався з родиною, якій вдалося вибратися з Маріуполя.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Анастасія Приходько підбадьорила українців - "русскому миру" настане кінець: "Все пройдемо разом і все відновимо". Співачка висловила переконання, що війна закінчиться і Україну буде відновлено.