Не зважаючи на те, що в країні вже місяць точиться війна, є місце в житті і для радісних новин. Своїм щастям із футбольними вболівальниками поділився капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук – днями він став батьком учетверте.

Як зазначається, дружина Анна подарувала динамівцю сина. Сам Сергій повідомив про радісну новину на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото новонародженого. Про це розповіли на офіційній сторінці футбольного клубу «Динамо».

«Ласкаво просимо у цей світ, козаче. Наш маленький українець», - підписав фото щасливий батько малюка.

Скрін, fcdynamokyiv

«Вітаю!!! Хай росте гарним козаком, такі Україні потрібні!!!», - пишуть у коментарях до повідомлення фанати динамівця.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Сім'я Сидорчуків, фото Instagram

На разі і сам Сидорчук, і його дружина обмежили доступ користувачів до особистих сторінок у соціальних мережах.

Додамо, що 30-річний Сидорчук 2017 був обраний капітаном київського «Динамо» і на 2020 рік був найбільш високооплачуваним гравцем «Динамо» із зарплатою в 1,3 мільйона євро на рік.

Нагадаємо, раніше вагітна кохана Кріштіано Роналду Джорджина Родрігес зізналася в коханні, але не футболісту: "насолоджуюся"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Ярмоленко повернувся до лав "Динамо", щоб заспокоїти українців: "Це дійсно круто". Динамівці потужно підтримали вболівальників перед загрозою російської атаки.

Також "Знай.ua" писав, що Бойко, Буяльський чи Вербич: битва найкрасивіших і найспокусливіших половинок гравців "Динамо". Як виглядають красуні-дружини головних зірок футбольного клубу"Динамо". Неможливо пройти повз таку красу і не помилуватися нею.