Поп-співачка Майлі Сайрус підтвердила, що вона «мало не загинула» після того, як її приватний літак був змушений здійснити аварійну посадку через те, що в нього вдарила блискавка під час польоту в Парагвай.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Майлі Сайрус "мало не загинула" після того, як в приватний літак зірки вдарила блискавка, і вона була змушена здійснити аварійну посадку.

У вівторок, 22 березня співачка і її близькі друзі злякалися за свої життя, коли їхали з Боготи, Колумбія, в столицю Парагваю Асунсьйон.

Відомо, що 29-річна співачка збирався виступити на фестивалі в Асунсьйоніко, але була змушена скасувати його в останній момент через страхітливий інцидент.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Майлі Сайрус

Тепер сестра хітмейкера Wrecking Ball бренді, яка також була на борту під час страйку, розповіла про те, як група «мало не загинула».

Коли вона відпила настільки необхідний келих шампанського, коли вони приземлилися, вона зізналася: «Я постараюся не драматизувати, але ми мало не загинули».

Потім вона зарядила свій стакан своєю близькою подругою Валь Піною, кричачи: "Вгору!" у той час як її приятель додав: "Буквально мало не помер".

Бренді продовжував: "Ми тільки що приземлилися, я навіть не знаю, де, в 200 милях від того місця, де ми повинні були приземлитися, і тому що блискавка вдарила в літак Так знизу вгору!"

Співачка поділилася кліпом про те, як в літак вдарила блискавка, а також крупним планом пошкодженого крила літака, куди вдарила блискавка, і заспокоїла своїх 162 мільйони передплатників в Instagram.

Вона написала: "Моїм шанувальникам і всім, хто стривожився, почувши про мій політ в Асунсьйон. Наш літак потрапив у сильний несподіваний шторм і був вражений блискавкою". Моя команда, група, друзі та сім'я, які подорожували зі мною, були в безпеці після аварійної посадки".