Присвячуючи свої пісні силі духу та незламності українців, учасники "Голосу країни" різних сезонів зробили свій внесок у перемогу. Українці співоча нація, і те, що ми не перестаємо співати, дає нашій нації наснаги та волі до перемоги над будь-яким ворогом.

На сторінці в Instagram співачки заспівали для українців, даруючи їм чарівні миті та відчуття єдності. "Сьогодні — місяць війни, місяць незламності, місяць нашої спільної боротьби з окупантом. Музична оборона теж не складає свою зброю. Наші артисти щодня створюють нові пісні про події в Україні і розповідають правду своєю музичною мовою", - йдеться у дописі.

Учасниками своєрідного флешмобу стали Марта Адамчук та Віра Кекелія з "Жіночого кварталу".Вони заспівали пісню "Ґуцулка Ксеня". Нагадаємо, раніше Марта була фіналісткою "Голос країни".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Також Гімн України акапельно заспівала Ксюша Позивай з колективом "International team". Та доєдналася співачка з США з українським корінням Бріа Блессінг, яка заспівала дуже потужну пісню "Ми - Україна".

Українці подякували за пісні, та запевнили, що "Все буде Україна!", "Дякую! Шикарні голоси! Брія!", "Шикарне виконання".

Нагадаємо, раніше українка розповіла моторошну історію волонтера, який опинився в полоні окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські пропагандисти націлилися на Польщу, Україна стала тільки початком.

Також "Знай.ua" писав, що капітан київського "Динамо" Сергій Сидорчук став батьком учетверте.