Українська співачка, художниця і телеведуча Анджеліка Рудницька показала, як російські окупанти втрачають свою техніку в Україні і розсмішила шанувальників. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

З початку вторгнення в Україну російські війська продовжують активно втрачати свою техніку, при цьому їм ніхто не допомагає. Весь "професіоналізм" другої армії світу показала співачка Анджеліка Рудницька.

Анжеліка Рудницька. Фото: скрін youtube

Так, знаменитість опублікувала фото, на якому можна побачити втоплений в невеликій водоймі російський танк. Ймовірно російські загарбники навіть не дивляться куди їдуть і тим самим полегшують роботу бійцям ЗСУ.
"Бандерівське заливне. Як вам?",- пожартувала співачка.

"Чудово! Ось тільки природу шкода... Дай Бог, після перемоги відродиться наша красуня-Україна!", "Сподіваюся він не порожній", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Також ми писали, Володимир Дантес написав пісню про найжахливіший день у житті українців: "На поріг увійшов тупий емігрант". Артист розповів, чому ми не були і ніколи вже не будемо одним народом з росіянами.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва випадково розкрила ім'я майбутнього чоловіка, хто претендує на місце Дантеса: "Буде як у Потапа з Каменських".