Відомий український співак Арсен Мірзоян презентував свою нову пісню "Моя країна", яку він записав у цей непростий час для підтримки народу. Свій трек музикант представив на різних платформах, зокрема її його можна послухати в youtube.

Вже більше місяця в Україні тривають бойові дії через вторгнення Росії. Окупанти бомблять мирні міста, вбиваючи навіть дітей і руйнуючи всю інфраструктуру. У цей час людям як ніколи потрібна підтримка, в тому числі моральна.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Так, український виконавець Арсен Мірзоян записав нову пісню про Україну та боротьбу українського народу проти окупації рф. Шанувальники дуже тепло зустріли новий трек і подякували артиста за його старання.
"Поки будуть жити такі виконавці, наша Україна буде існувати і процвітати. Музиканти - це надзвичайна сила, що заряджає безліч людей. Відчувається, що ці слова написані прямо від душі. Слухаєш і розумієш, що це про кожного українця. Україна понад усе", "Все, що я відчувала, все, чим горіла моя Душа – в цій пісні. Спасибі, Арсен. Тримавши. Разом і до перемоги!!!!!",- написали в коментарях.

Скрін коментарі

Скрін коментарі

Раніше Знай писав, Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні: "Мені іноді дуже соромно". Співачка показала головні причини, чому покинула Україну. Не могла вчинити інакше.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Також ми писали, "символ, який стане легендою": Надя Дорофєєва показала незламне серце України. Зірка звернулася до всього світу.

Нагадаємо, Володимир Дантес після розставання з Надею Дорофєєвою показав ту, якій належить його серце: "Не перестаю захоплюватися".