Відомий українськими артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, показав про що зараз найбільше мріють українці.

Цією інформацією Андрій Данилко поділився з шанувальниками на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 250 тисяч осіб.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Андрій Данилко з перших днів війни, як може підтримує українців у боротьбі з російськими окупантами. Цього разу він вирішив показати повідомлення, яке зараз мріють отримати всі українці. Це повідомлення стосувалося закінчення війни.

Скріншот допису Андрія Данилка

"Одного разу ми всі отримаємо таке повідомлення: Відбій війни! Просимо повертатися додому. Ворога знищено! Перемога! Слава Україні", - сказано у повідомленні.

Українці у коментарях підтвердили, що найбільше хочуть зараз отримати таке повідомлення, і нарешті повернутися до рідних домівок.

"Чекаємо та віримо, що скоро💪", "Дай Бог 🙏🇺🇦🌞", "Дай Боже", "Да буде ТАК!!! Обов'язково отримаємо✌🇺🇦❤🕊", "Слава Україні! Смерть ворогам!!", "Віримо, чекаємо! 🔥", - зазначили у коментарях.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Андрій Данилко змінює хіт Вєрки Сердючки на "Євробаченні-2007" через війну в Україні: "Russia, Goodbye". Андрій Данилко змінює слова у своєму хіті "Lasha Tumbai"

Раніше Знай писав, Вєрка Сердючка танцювала з Лукашенком, називаючи його "нашим" президентом: "Поплескайте"

Також Знай повідомляв, Андрій Данилко залишається в Києві попри війну, живучи з експідопічним на "X-факторі": "У нас немає відчуття". Данилко розповів про воєнний Київ