Син співачки Тіни Кароль, 13-й річний Веніамін приїхав на канікули з Британії до Польщі, де зараз перебуває зіркова мама, і долучився до волонтерства.

У Варшаві хлопець Веніамін Огір зустрічав на вокзалі українських біженців та пригощав солодощами дітей. Про це повідомляє пресслужба Тіни Кароль. Частування Веня придбав на власні кишенькові гроші, які зекономив під час навчання. Він приїхав до Польщі на шкільні канікули, щоб допомогти своїй мамі підтримувати українців.

За словами Кароль, ще будучи в Англії, її гордість взяв участь в акції зі збору коштів для українців.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Співачка поділилася, що Веніамін також брав участь у акції зі збирання грошей для українських біженців в Англії: він танцював гопак в українському культурному центрі, де було зібрано три тисячі фунтів. Гроші передали до Британського фонду допомоги постраждалим від війни в Україні.

Гопак Веня навчився танцювати ще у шестирічному віці: зворушливим архівним відео співачка поділилася у своїх соціальних мережах. У сторіс співачка показала справжні дива акробатики маленького Вєні.

Нагадаємо, раніше спортсменка з боксу Махно здобула золото, захистивши спортивну честь України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" підняла українцям дух, заспівавши улюблену українцями пісню.

Також "Знай.ua" писав, що Тарас Цимбалюк назвав те, чого не варто робити українцям закордоном.