Кулінар Євген Клопотенко наразі перебуває у Львові, куди вимушено переїхав через ведення бойових дій на Київщині.

Знаменитість робить все, щоб допомогти українцям впоратись із страшною війною, тож нещодавно відкрив заклад громадського харчування, поїсти в якому може кожен охочий. Днями Клопотенко дав відверте інтерв’ю журналістам каналу «Україна», під час якого чітко розповів про свою позицію щодо росіян. За словами кулінара, про дружбу з окупантами не може йти мови, ба більше, він навідріз відмовляється говорити російською мовою навіть із іноземцями.

Євген Клопотенко, скрін з відео

«Вчора я отримав запит на інтерв’ю з Грузії російською мовою, але відповідав англійською, – коментує Євген Клопотенко в інтерв’ю «Зіркового шляху». – Хто ще не зрозумів, що люди, які живуть в росії, вони в цілому можуть бути непоганими. З точки зору того, що і всі люди в світі непогані. Але якщо копнути глибше, стане зрозуміло, що люди там живуть у створеному інформаційному просторі, який побудований на брехні. І тому вони не можуть бути сформованими нормально».

Клопотенко впевнений, що росіяни живуть у своєму вигаданому світі, в якому розуміти інших просто неможливо.

Популярні новини зараз

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі

Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

«Вони як люди з Північної Кореї – коли намагаєшся зав’язати з ними якісь зв’язки – наче потрапляєш у якийсь Мордор. Ми не можемо товаришувати, адже маємо різний світогляд. І тому тут немає поняття «добрі-погані». З ними краще не мати ніяких відносин, бо рано чи пізно ви станете також брехливими», – поділився шеф-кухар.

Євген Клопотенко, фото: Instagram

Крім того, Євген Клопотенко закликає кожного українця не марнувати час у пошуках якоїсь істини, а об’єднуватись і зосереджувати всі сили на діях для збереження та розвитку держави.

«Інколи мені здається, що у нас зараз відбувається «священна війна». Я вірю, точно знаю, що ми переможемо! Але поки не можна радуватись, треба трошечки потерпіти, – зазначив кулінар. – Коли це станеться, кожен матиме щось робити. Це певна стадія прийняття роботи і віри в добро. Це те, що мене зараз найбільше переповнює».