Відома ведуча "Орла і решка" Івлєєва, яка підтримала війну в Україні, заявивши, що їй дорожче її власне життя і вона піклується тільки про себе.

У сторіс свого Instagram Івлєєва показала простим смертним, як користується благами цивілізації в Стамбулі. По всій видимості Туреччина так і не припинила авіасполучення з рашистами. Телеведуча розповіла, що покинула рф у важливих справах, і тепер відривається в ресторанах Стамбула.

Івлєєва. Фото: Instagram

Поки українці відходять від побаченого в Бучі, Ірпені, Гостомелі та інших містах, звідки нарешті викинули окупантів, шваль Івлєєва кайфує в ресторані заявляючи, чого не вистачає в Москві.

Дійсно в Москві цього не вистачає і не буде вистачати ще довго. А після звірств, які стали відомі всьому світу, навряд чи залишаться ті, хто зможе спокійно розмовляти з людьми, які підтримують війну.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Однак це ще не все. Івлєєва засвітила вагітну зрадницю, тупу істоту Тодоренко, яка скористалася паспортом Українки! щоб потрапити до Туреччини.

Тодоренко з українським паспортом. Фото: Instagram

Це абсолютно тупе створення використовує український паспорт, щоб уникнути санкцій. Багато хто пропонував позбавити громадянства тих зрадників, які підтримали війну, промовчали і навіть підтримали. Схоже у Тодоренка немає нічого святого, раз їй вистачає нахабства користуватися українським паспортом, підтримуючи геноцид українського народу.

Нагадаємо, раніше "обличчя туалетного паперу" Ольга Бузова втратила коханого, але не на війні в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", одеська Барбі Лук'янова посміялася над санкціями, втікши в росію, а потім в США.

Також "Знай.ua" писав, що Івлєєва з "Орел і Решка" навчила росіян, як вимити будинок однією вологою серветкою.