Кулінарний експерт, суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова поділилася публікацією на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, в якій говориться, що український батальйон "Азов" визнали самим елітним і боєздатним у світі.

Тетяна Литвинова поділилася публікацією, в якій підкреслюється, що український батальйон "Азов" визнаний світовими військовими експертами як найбільш боєздатний підрозділ у світі. Такий висновок зробили світові військові експерти.

Тетяна Литвинова. Фото: скрін youtube

Саме ці бійці стоять зараз на захисті Маріуполя, який практично повністю зруйнований російськими окупантами. Бійці "Азова" показали, що міцніше бетону, адже загарбники змогли зруйнувати будинки, але не їх дух. Щодня українські захисники роблять неможливе, стримуючи противника.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"На думку одного з найавторитетніших військових видань Jane's Defence Weekly, український батальйон "Азов" визнаний світовими військовими експертами як найбільш боєздатний, самий елітний, бойовий підрозділ у світі. За Маріуполь! Браво, азовці!",- йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Тетяна Литвинова з "МастерШеф" покаялася через недовіру української армії в минулому: "Гордість вселенського масштабу".

Також наш портал інформував, Регіна Тодоренко порушила мовчання після загибелі екскоханого в Бучі: "Скільки їх впало в цю безодню".

Крім того, наш портал писав, що учасник Євробачення-2022 від Ізраїлю підтримав українців, особиста трагедія: "Вся моя сім'я живе в Києві".