Відома українська співачка, зірка «Євробачення» Руслана Лижичко показала правду про зруйновані росіянами українські міста. Відповідне повідомлення вона розмістила на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежать майже 38 тисяч осіб.

На знімках – обстріляні будинки та люди, які натерпілися страждань в російській окупації.

Скрін, Instagram Руслана

Скрін, Instagram Руслана

Скрін, Instagram Руслана

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

«На це неможливо дивитися без болю… Рельєф нашої родючої землі, квітучих сіл, древніх пам’яток та сучасних мегаполісів перетворюється на марсіанську безжиттєву пустелю. Росія – це чорна діра, яка прагне "засмоктати" все світло цивілізації. Руїни, які вони влаштували у наших містах і селах – це ніщо інше, як відображення їх зруйнованої нелюдської сутності... Путінська росія цією війною сама собі підписала вирок. Сама собі зазначила свій кінець», - написала Руслана.

Скрін, Instagram Руслана

Скрін, Instagram Руслана

Скрін, Instagram Руслана

Вона додала, що фото зроблені під час поїздки в постраждале від росіян місто Бородянку, розташоване всього лише в 50 км від Києва, 5 квітня, 2022 року.

Скрін, Instagram Руслана

Скрін, Instagram Руслана

Скрін, Instagram Руслана

Скрін, Instagram Руслана

«Для всіх, хто пише «для чого бронік?», «для чого селфі?», про піар і тому подібне. Фотографії та відео зроблені ще в той час, коли там працювали наші військові – 4-5 квітня, це можна відстежити по моїй стрічці ФБ. Бронежилет я одягнула на вимогу військових, з якими я перебувала на територіях, що звільнялись. Цей бронежилет я повернула одразу після поїздок. Поїздки та матеріали я робила так само на прохання та за підтримки наших військових. Вони просто вимагали, щоб якнайбільше людей по всьому світу дізналися про звірства, які відбулися та відбуваються на окупованих територіях України в самому серці Європи», - пояснила співачка хейтерам.

Раніше Знай писав, Руслана відкрила українцям очі на те, що твориться у Маріуполі - правда лякає: "Трупи ніхто не прибирає".

Також ми писали, переможниця Євробачення Руслана попередила світ, що путін не задовольниться Україною і піде далі: "Чому НАТО сцить?"

Нагадаємо, переможниця Євробачення Руслана дала по зубах російській пропаганді, зганьбилися на простому: "Погано пахнуть і так само виглядають".