Популярна українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик поділилася постом в соціальній мережі. Вона показала, як вона працювала до війни в Україні і як весело проводила час з колегами.

Відповідний пост Лілія Ребрик оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Як було раніше? Грим, зачіска, костюмер готує плаття чи прасує костюм, у вусі - підслушка, у підслушці - шепочуть редактор чи режисер, «3,2,1 ефір»... Як тепер? Встала - сама себе нафарбувала, причесалася, костюм все ж таки вдягнула, але спортивний, замість підслушки - навушник, кадр собі сама виставила і сама собі сказала «3,2,1, ефір, Лілю!» Сумую за своєю командою, за тими - довоєнними - часами, коли так легко було сміятися, коли так важко було на світанку вставати, коли так хотілося жартувати і коли на душі не було кожної хвилини смутку і тривоги. Я знаю, ми все переживемо, ми переможемо, а зараз головне - просто бути сильними! З понеділком вас, любі! Хай цей передвеликодній тиждень принесе кожному з вас найкращі новини P.S. Гортайте відео: як було і як зараз #всебудеукраїна", - підписала публікацію українська актриса.

Українська аудиторія чудово пам'ятатиме ті моменти, які Лілія показала на відео. Люди не забули про себе нагадати і почали писати свої відгуки.

Фото зі сторінки Лілії Ребрик

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще

"Ліля, ми теж сумуємо за вашими ефірами...! Миру нам всім та перемоги!", "Лілечка, дуже вас люблю, поважаю, обожнюю, обов'язково хочу побачити в Херсоні, а Херсон це Україна!!!", "Лілічка.дивлюся Ваше відео-і Ви .як завжди.надихаєте-жити далі.ідти вперед.лише один позитив на Вашій сторінці.це суууупер. дякую вам", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Лілії Ребрик в Instagram