Американський віолончеліст китайського походження Йо Йо Ма також солідарний з українцями, які борються за свою свободу у війні, розв'язаній Росією. Музикант віртуозно виконав Гімн України на віолончелі. Ролик опублікували в мережі.

Віолончеліст Йо Йо Ма, володар 18 премій "Греммі" Йо Йо Ма порадував українців нереальним виконанням Гімну України. Музикант таким чином вирішив підтримати українців, які зараз дають відсіч російським окупантам і борються за право бути вільними і самим вирішувати своє майбутнє.

Йо Йо Ма. Фото: скрін youtube

В інтерпретації музиканта гімн України зазвучать особливо зворушливо. Віолончель максимально передала мелодійність.

Йо Йо Ма є посланцем миру організації Об'єднаних Націй з 2006 року, а також був нагороджений премією Гленна Гульда в 1999 році, Національною медаллю США в галузі мистецтв в 2001 році, Президентською медаллю Свободи у 2011 році і Polar Music Prize у 2012 році. У 2020 році його включили в список найвпливовіших людей Time 100.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Раніше Знай писав, Патрульна поліція разом з бійцями "Азов" і морпіхами продовжують палити окупантів у Маріуполі: яскраві кадри з передової.

Також наш портал інформував, ЗСУ відбили потужну атаку ворога і вразили сім повітряних цілей: як пройшла ніч 19 квітня, звіт Генштабу.

Крім того, наш портал писав, легендарний футболіст і брат мера Києва Володимир Кличко запевнив, що перемога України - це єдиний варіант завершення війни: Росія серйозно прорахувалася.