Відомий український співак Дмитро Монатік, як і більшість знаменитостей робить все, щоб допомогти ЗСУ та українцям у такий непростий час. Артист відвідує різні міста світу з благодійними контрами.

Один з останніх благодійних концертів відбудуться в Мюнхені, і мав назву "Доброго вечора! Ми з України". Про це Дмитро Монатік розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, поділившись уривком пісні зі словами "Ми вистоїмо!".

Всі виручені під час виступу українського артиста гроші підуть на потреби українців.

Дмитро Монатік, скрін з nstagram

"Всі виручені кошти йдуть на допомогу дітям і сім'ям, які постраждали від наслідків жахливої війни в Україні. Дякую всім, хто з нами, всім, хто душею, серцем з Україною і допомагає нам збирати кошти. Зараз неймовірно важливо щодня нагадувати Європі про те, як нам необхідна підтримка і єднання!",- зазначив Дмитро Монатік.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

До того ж Монатік зазначив, що попереду його чекає ще кілька благодійних концертів. 20квітня в Оффенбах-на-Майні, 22 квітня у Вільносі. Також 23 квітня Дмитро Монатік виступить в Ризі, а 24 квітня в Талліні.

Нагадавши, Діма Монатік врятував близьку для Наталії Могилевської людину, артистка ледь стримала сльози: "прилетіло кілька куль"

Також портал Знай писав, "людина під час війни: дружина Монатіка захопилася новим випуском Юрія Дудя

Раніше портал Знай повідомляв, Monatik-36: артист розповів про свої думки в день народження, весна абсолютно не відчувається