Катя Осадча поділилася люттю, спрямованою на росію, після прослуховування заяви рф на Радбезі ООН. Осадча не стримувала себе та написала все, що вона думає про тварюк з рф.

У своєму Instagram відома телеведуча, яка з часу повномасштабного вторгнення займається пошуком загублених дітей, розмістила пряму мову з виступу представника рф на Радбезі ООН. Катя також дала коментар на слова лицемірного російського дипломата.

Катя Осадча. Фото: Instagram

"Як же сука у тебе язик повертається все це вимовляти. ООН закликав до припинення вогню у Великдень, щоб вивести цивільне населення. Відповідь на Радбезі …

Представник рф заявив, що перемир'я дасть українській армії озброїтися, отримати нові дрони, ПЗРК і запустити нові фейки про дію російських солдатів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

"Подібні тактичні псевдомиротворчі заклики ми будемо ретельно розділяти, від щирого прагнення допомогти Україні прийняти єдино правильно і давно назріле рішення. Чим раніше це зробить Україна, всупереч підбадьорюючим заклинанням тих, хто хоче нажитися, на її трагедії, що почалася у 2014 році, тим краще це буде для цієї країни. Тому, спецоперація, яка почалася зі звільнення Донбасу, демілітаризації і денацифікації України, і загроз, які виходять звідти для Росії, обов'язково буде виконана".

Кадр з посту Каті Осадчої. Фото: Instagram

Гнів телеведучої не описати словами, вона дивується, як це можна слухати спокійно.

"Як це можна слухати спокійно і не впитися тварі в горло, я не знаю. І не розумію, як світ досі слухає все це, чому фашистам досі дають слово? У Маріуполі тисячі людей живуть два місяці в пеклі, вони щодня готуються померти, всі - жінки маленькі діти...", - написала Осадча.

Також Катя підкреслила, що у світі всі починають звикати до того, що Росія влаштовує криваву бійню, геноцид і морок в Україні.

Нагадаємо, раніше Борис Джонсон пригрозив росії, якщо ті зважаться використовувати зброю масового ураження.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали, як Олексій Арестович виглядав в юності.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитру Комарову зі "Світу навиворіт" заборонили в'їзд до рф на 50 років.