Відомий білоруський актор, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін, який тривалий час проживає на території України, пожартував на тему знищення російського крейсера"Москва". На своїй сторінці в соціальній мережі instagram він повідомив, хто понесе відповідальність, за те що гордість флоту рф зараз на дні моря.

Після того як українські захисники феєрично потопили флагман Чорноморського флоту рф - крейсер "Москва" в мережі почало з'являтися багато мемів і жартів з цього приводу. Так, білоруський актор, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін також не втримався і повеселив українців влучним жартом.

Євген Сморигін, фото: Instagram

Актор опублікував знімок потопаючого корабля і пожартував, що відповідальність за цю втрату РФ понесе не хто інший, як Олександр Лукашенко, який, як відомо, має особливість вгадувати хто і звідки готує напад, але так і не попередив Кремль.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

"Відповідальність за загибель крейсера "Москва" покладуть на Лукашенка. Він не міг не знати, звідки готувався напад на корабель", - підписав фото Євген Сморигін.

Раніше інформаційний портал Знай писав, голлівудський актор Міккі Рурк заявив, що Росія свідомо програла Україні, Потап не стримав емоцій: "Ніколи не переможе".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал писав, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з "Бумбокс": "Хороший пастор".