Відомий ведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 540 тисяч осіб.

Як відомо, з моменту вторгнення армії рф в Україні і з її жителями відбувалися страшні звірства. Окупанти розкрадали будинки мирного населення, не боячись відповісти за скоєне, і вивозили все на батьківщину, до своїх родин. Деякі просто руйнували все навколо, здійснюючи аморальні вчинки. І ось, зовсім недавно стало відомо про ще один, досить сміховинний інцидент.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Російські солдати, побачивши в будинку української сім'ї привабливу пляшечку оливкової олії, вирішили випробувати її особисто. Судячи з усього, вони подумали, що це якийсь елітний алкоголь. Рашисти розлили все по келихах, але пішли, так і не допивши. Ймовірно, смак їм не особливо сподобався. Вова Остапчук відреагував на таку витівку окупантів і назвав росію "середньовіччям", де, очевидно, навіть немає оливкової олії.

"Російська орда в Україні вперше в житті побачила оливкову олію. Фото з дому, де побували російські орки", - написали в публікації, репост якої зробив Остапчук.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Вова Остапчук

Нагадаємо, Володимир Остапчук оригінально потролив померлого Жириновського, який мріє про Україну: "Спиш?"

Як повідомляв Знай.uа, "Дивиться навіть королева Британії": Володимир Остапчук заявив про прем'єрний випуск жорстких новин

Також портал Знай.uа писав, що Вова Остапчук перебив Марченко, ридаючу через затриманого Медведчука: "Яке відпускати, ви шо"