Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко з першого дня повномасштабного вторгнення росії на територію України, всіляко підтримує співвітчизників і допомагає їм.

Цього разу Потап в Instagram поділився новиною про допомогу родині вдові російського окупанта, і здивувався, що життя солдата рф таке безглузде і дешеве.

На опублікованих Потапом кадрах стояла вдова так званого "героя Новоросії", і її молодший син, до того ж зараз її старший син служить в "ДНР". Російські волонтери передали їх родині 10 тисяч рублів і літні берци для старшого сина.

Скріншот допису Потапа

"Твоє обличчя, коли проміняв батю на берци і 10 тисяч тугриків", — іронічно відзначили під новиною, натякаючи на молодшого сина жінки, який дуже радів такій допомозі.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Потап зазначив, що його дивує те, наскільки дешево оцінюють життя російського солдата. До того ж на його думку так її оцінює, не тільки уряд, а й близькі.

"Я дивуюся наскільки безглузде і дешеве життя російського солдата... синок задоволений, зараз йому щось куплять і батя п'яний його не відлупцює вдома, а старший брат поїде в нових берцах, в яких привезуть його без голови додому, але берці залишаться і ще він зможе за братом доносити ..ось він і посміхається..",- зазначив Потап.

Нагадавши, засмаглий Потап зрадів забороні на в'їзд до Росії, відпочиваючи з Каменських на пляжі: "так мало?"

Раніше Знай писав, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки :" не ходіть в поле до нас гуляти"

Також Знай повідомляв, Потап показав, як пропагандисти створюють фейки про Україну: "так і "Безсмертний полк" у Маріуполі покажуть"