У вівторок, 26 квітня УПЛ офіційно оголосила історичне рішення щодо долі сезону 2021/22. У зв'язку з неможливістю завершення сезону через російське вторгнення - чемпіон визначений не буде. Про це йдеться на офіційному сайті Української прем'єр-Ліги.

Клуби української Прем'єр-Ліги прийняли рішення завершити сезон 2021/22, оскільки чемпіонат неможливо дограти через продовження воєнного стану в Україні та активні бойові дії.

ФК "Динамо". Фото: скрін youtube

"Клуби української Прем'єр-Ліги підтримали пропозицію завершити vBET Лігу сезону 2021/22 років, оскільки чемпіонат не може бути дограний. Турнірна таблиця VBET ліги сезону 2021/22 років зафіксована станом на 24 лютого 2022 року. Нагородження призерів проводитися не буде. Відповідне рішення передано на затвердження Виконавчим комітетом Української Асоціації футболу", - йдеться в повідомленні на сайті УПЛ.

Варто відзначити, що дане рішення УПЛ стало історичним, адже раніше жоден сезон не закінчувався достроково без оголошення переможця.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Зірка "Динамо" Олександр Караваєв не стримав сліз, заговоривши про воїнів ЗСУ, які захищають наші землі, на солов'їній: "Захищають нашу Землю".

Також наш портал інформував, що Українська паралімпійка продає "золото" Олімпіади-2020 на відновлення Харкова: "Стартова ціна - 10 000 доларів".

Крім того, наш портал інформував, що буде з "Динамо" Київ? Ігор Суркіс і Мірча Луческу обговорили подальшу долю футбольного клубу.