В Україні триває війна вже більше 8 років, а повномасштабне вторгнення Росії - з 24 лютого 2022 року, трохи більше двох місяців.

Однак навіть за такий невеликий період часу вдалося розставити всі крапки над "і", щодо зірок шоу-бізнесу. І не тільки російського, де більшість виявилися банальними трусами. Але й українського - багато представників якого не захотіли мовчати. Катерина Осадча - одна з таких.

Фото зі сторінки Каті Осадчьої

Однак іноді, крім публікації важливих політичних, військових заяв, Катерина повертається до повсякденного життя, де вона ведуча телепередачі "Світське життя".

Дружина Юрія Горбунова і мати кількох дітей вирішила нагадати, як брала інтерв'ю у переможниці "Євробачення" Джамали. Тоді виконавиця знайомила громадськість з сином і чоловіком.

Популярні новини зараз

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

"Теплі спогади", - йдеться в Stories.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

"Прекрасні люди! Чудова сім'я! Щастя, любові на довгі роки!", "Величезна подяка за прекрасний. Чиста українська мова. Вітаю і бажаю щастя!", "Той момент, коли я українка, говорю українською погано, а кримські татари - Джамала і її чоловік просто приклад для наслідування!", - пишуть користувачі в коментарях під відео.

Нагадаємо, Катя Осадча показала молоду матусю з Маріуполя, яка ховається під "Азовсталлю": "Заручники в пеклі"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча показала заручників справжнього пекла: "Світ не може мовчки спостерігати"

Знай.ua писав, Катя Осадча закликала позбавити українського паспорта опальних зірок за мовчання: Лорак, Тодоренко, Повалій і MARUV не сподобається