Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча порівняла президента Володимира Зеленського з Вінстоном Черчиллем.

Таким порівнянням українського лідера з колишнім прем'єр-міністром Великобританії Катерина Осадча поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

З перших днів повномасштабного вторгнення весь світ здивувала мужність та відвага президента України Володимира Зеленського. Він відмовився від евакуації та залишився в Україні аби підтримувати громадян та робити все заради спільної перемоги.

Така відвага українського лідера нагадала Осадчій дії Вінстона Черчилля, коли він боронив своїх громадян під час Другої світової війни. Телеведуча додала, що народ стає безстрашним, коли попереду них сильний лідер.

"Я багато читала про Черчилля, коли під час війни він боронив острів на який сунули фашисти, коли треба було приймати рішення, не здати країну, не йти на домовленості з Гітлером. Коли стало зрозуміло, що прихід німців неминучий, Черчилль пішов до людей в метро запитати, що будемо робити, як прийдуть німці і люди відповіли - будемо битися. Народ сміливий, коли біля керма держави сміливий! Ми не знали такого Володимира Зеленського. І ми сильні, за спиною сильного! Ми переможемо тварюк", - зазначила Катерина Осадча.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча несподівано показала вагітний животик, Горбунов не втримався: "Це перебір"

Також Знай писав, Катя Осадча тепло згадала про Джамалу з її малюком, без Горбунова поруч: "Спогади..."

Раніше Знай повідомляв, Катя Осадча показала молоду матусю з Маріуполя, яка переховується під "Азовсталлю": "Заручники в пеклі"