Ведучий програми "Зірковий шлях" Даніель Салем з перших днів війни змінив свою професію та пішов захищати Україну. У інтерв'ю своїм колегам він розповів, що довело його до сліз, перебуваючи на передовій.

Даніель Салем розповів, що з побратимами перебували у окопі, і дуже зголодніли. Вони розуміли, що пообідати вдасться не скоро, тому ні на що не сподівалися. Однак, на горизонті вони побачили маленького хлопчика, який біг до українських захисників.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Виявилося, що цей хлопчик вирішив принести військовим поїсти, аби вони не сиділи голодні в окопі. Цей вчинок дуже розчулив Салема та назавжди закарбувався в його пам'яті.

"Все в якийсь момент стихло, ми вийшли з окопів, голодні капець... Раптом, неначе нізвідки, з'явився хлопчик, років 6-7. Біжить до нас полем з буханкою хліба: "Хлопці, я вам хліба приніс!" Для мене це було щось неймовірне. Ми її розділили разом з хлопчиком", - зізнався Даніель Салем.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Телеведучий відзначив, що саме з таких невеликих, але дуже важливих вчинків і складається Україна. Він переконаний, що українці ніколи не залишать один одного у біді.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube

"В цьому вся Україна. Ми не покинемо ближнього, ми подбаємо один про одного. Ми згадуємо один про одного. Навіть за кілометри ми пам'ятаємо один про одного. І це дуже важливо", - підсумував він.

Нагадаємо, Даніель Салем розповів, як війна "вилікувала" його від егоїзму: "Світ не крутиться навколо мене"

Раніше Знай писав, Даніель Салем зробив Даші Астаф'євій пропозицію, від якої вона не змогла відмовитися: "Я згодна"

Також Знай повідомляв, Даніель Салем показав відважних добровольців з інших країн, які воюють на передовій: "Разом з нами під кулями бігають"