Відома українська співачка Наталя Могилевська поділилася незвичним рецептом весняного салату.

Про свої гастрономічні вподобання Наталя Могилевська розповіла на особистій сторінці у соцмережі Instagram.
Знаменита співачка розповіла, що у неї вже на подвір'ї розквітли фіалки та багато іншої зелені. Що цікаво, Могилевська полюбляє робити з них весняні салати, які дуже корисні та багаті на вітаміни. Тож і зараз вона вирішила не втрачати можливість зарядитися вітамінами та приготувати особливий весняний салат.

Скрін зі сторінки Наталі Могилевської

Для вітамінного салату за рецептом Наталі Могилевської потрібно лише два інгредієнти: кульбаби та фіалки. Знаменитість переконана, що така страва - джерело корисних елементів та вітамінів.

"У мене на подвір'ї виросли фіалки. Це дивовижні ласощі! І сьогодні ми нарізали салат із кульбаб і фіалок. Тут просто безліч вітамінів, адже недарма корінь слова СТРАВИ – ТРАВИ! Кульбаба, яглиця, кропива, подорожник, молоде листя та квіти плодових дерев — все це також можна використовувати в приготуванні їжі. Сама їм — і всім рекомендую!", - зазначила Наталя Могилевська.

Нагадаємо, Наталя Могилевська звернулася до харків'ян після авіаудару - благає небеса про допомогу: "Господи, збережи це місто"

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська напророкувала Україні красиву перемогу: "У божевільного і зламаного путіна жодних шансів"

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Також Знай писав, Наталія Могилевська зі злістю звернулася до Путіна і армії РФ за Маріуполь: "ви відповісте за все"