Шанувальники з росіюшки розсварилися між собою. Кіркоров заступився за Галкіна з Пугачовою і порівняв симоньян із базарною бабою. Тобто, назвав речі своїми іменами. Проте слово "війна" вимовляти так і не навчився.

Нещодавно одна з головних пропагандисток рф симоньян публічно принизила Пугачову та Галкіна, які підтримують українців, та щоб не мовчати виїхали з росії, та зі спокійною душею живуть у Ізраїлі. Проте удар пропагандисткою був нанесений надто підло, та так, що навіть ті, хто промовчав щодо виїзду з росії Пугачової стали на її захист. Не всі, звісно, але от Кіркоров, який підтримав свого диктатора й тирана президента, вирішив заступитися за колишню дружину, імовірно гадаючи, що наступним може стати сам Кіркоров.

Філіп Кіркоров. Фото: Youtube

Тож він звернувся до пропагандистки, та назвав її базарною бабою, як розкидує нечистоти. Ось сам текст:

"Ти тримала свічку, щоб публічно очорнити людину, щоб очорнити її сім'ю? Як на тебе мають дивитися діти Алли та Максима? Як вони повинні дивитися на свою батьківщину, в якій ошаленілі викрикують таке на їхніх батьків? Як ти смієш публічно принижувати людей? Маргарита, ти головний редактор рупора нашої країни. Ти журналіст, а не похабна бабуся на базарі, що розкидає нечистоти чуток і пліток. Я не впевнений, що не знайдуться люди, які не захочуть викинути на публічний суд твою білизну", - заявив Філя.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадаємо, раніше Оля Полякова публічно "опустила" Філіпа Кіркорова за підтримку війни в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Распутіна підтримала путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Лазарєва "скасували" в Росії після підтримки війни і проти неї.