Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Як відомо, в січні місяці всі українці дізналися подробиці моторошної історії з життя співачки, коли невідомий і явно неадекватний чоловік погрожував їй, переслідуючи на кожному кроці. Тоді все завершилося досить добре, поліція затримала порушника і ніби як у Злати все налагодилося.

Але ось, в своїх Insta Stories вона зізналася, що зовсім недавно переслідувач знову потурбував її, написав в додатку для виклику таксі "Bolt" і навіть з'явився біля її будинку, коли вона виїжджала з парковки. Співачка надала скріншоти листування своїм шанувальникам. Чоловік на ім'я Вадим Лебідь спочатку побажав їй гарного дня і відправив свою фотографію, а коли не дочекався відповіді, то обізвав її дурепою.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич

Артистку явно обурила неадекватна поведінка чоловіка, який мав би вже заспокоїтися після свого затримання, і заявила, що чекає можливості продовжити справу вже в судовому порядку.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зізналася, що планує підкорити відразу після закінчення війни: Андрію Задворному таке і не снилося

Як повідомляв Знай.uа, екс- "Холостячка" Злата Огнєвіч знайшла красеня, ніхто не робив з нею нічого подібного: "Унікальний"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч наїхала на Верещук через евакуацію мирних з "Азовсталі": "Це п*здець, як?"