З початку військового вторгнення рф на територію суверенної України співачка Ані Лорак не промовила і словечка ні про рідну країну, ні про Чернівецьку область, де вона народилася.

Це, можливо, когось не здивує, адже Кароліна давно проживає в Росії, особливо не виступаючи в рідній Україні, але ж такі виконавці, як Світлана Лобода, Іван Дорн і Макс Барських змогли обрати Батьківщину, а не гроші.

Ані Лорак. Фото: скрін youtube

Українські зірки масово засуджують своїх колег по цеху, які обрали сторону мовчазної підтримки путінського режиму. Однією з таких виявилася і учасниця шоу" Холостячка", 2 сезон Злата Огнєвіч. Вона у нестямі від відсутньої позиції Ані Лорак. Про це вона розповіла в інтерв'ю Ростиславу Калацінському.

"Мій шок був щодо Ані Лорак. Це такий шок з болем разом, тому що я можу чекати від інших артистів якоїсь реакції іншої, але від Ані Лорак це було боляче дізнатися. І побачити, що вона дерево кохання і на це дерево злітаються пташки. Ну, пташки коли прилітають, вони на цьому дереві різним займаються" - ділиться Злата.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube

Огнєвіч запропонували залишити всі дерева кохання там, де вони є і не витрачати на них свою енергію, адже війна проявляє якості людей, їх позицію, людяність. І ця війна проявляє всіх нас: як публічних людей, так і звичайних.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч дізналася, що окупанти в Рубіжному використовують жінок і дітей.

Раніше ми повідомляли, що "Холостячка" Злата Огнєвіч показала "ніжності" в готелі Варшави.

Також стало відомо, що у росії зірвали концерт Ані Лорак за захист України на війні.