Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч чоловік.

Ольга Сумська приєдналася до незвичайного челенджу під назвою "UAсultсhallenge", суть якого в тому, щоб показати всьому світу багатства української літератури і культури. Робиться це для того, щоб підтримати бойовий дух ЗСУ і всього народу. Учасник повинен прочитати на камеру вірш українського поета, не називаючи його імені, а слухачі відгадати автора. "Викликати" можна 3-х чоловік.

"Давайте разом покажемо всьому світу, що Україна - могутня держава яка має багату, цікаву, різноманітну та прекрасну духовну та культурну спадшину. Приєднуйтесь до нашого культурного руху!", - написала Сумська.

Талановита акторка обрала твір Василя Симоненка "Україно, п'ю твої зірки" про сильну і незалежну країну, і прочитала його своїм проникливим голосом.

У підписі до публікації Сумська відмітила акторку Олесю Жураковську і Лілію Ребрик, тим самим закликавши їх приєднатися до челенджу і прочитати вірші на камеру.

Популярні новини зараз

Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили неймовірний талант артистки і вибір вірша, який відгукнувся в душі у багатьох. Під публікацією можна зустріти безліч адресованих компліментів Сумській і позитивних коментарів.

Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Нагадаємо, українська Хюррем Ольга Сумська "розчинилася" в пекельній пожежі Києва: "Наш рідний, Господи, захисти"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська знову почала захищати старшу доньку з росії, ні слова за два місяці: "Такої можливості немає"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська закликала не допустити другої Бучі в Куп'янську: "Інтернет зник, готівка закінчується"