Поліна Логунова вперше прокоментувала розлучення з українським актором Дмитром Ступкою. Вона розповіла, що вони не зійшлися характером і зараз у неї новий наречений. Цим вона поділилася в програмі "Зірковий шлях".

Поліна Логунова розповіла, що роз'їхалася з Дмитром Ступкою в січні. За її словами вони не зійшлися характерами і розповіла, що навіть автомобілі у них були різні і кожен купував їх собі сам.

Поліна Логунова, скріншот: YouTube

Зараз у Поліни Логунової новий наречений Джордж. Вона зазначила, що зараз живе в його будинку, але не виключає, що незабаром вони облаштують собі нове сімейне "гніздечко".

Також колишня Ступки заявила, що в колишніх відносинах вона заробляла більше, що, мабуть, її не влаштовувало. Але цього разу, як вона сама заявила, її наречений вміє робити гроші.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"У нього міжнародна маркетингова компанія, у нього кілька офісів є в різних країнах. Це не шоубізнес, це бізнес. Гроші він вміє заробляти", - поділилася Логунова.

Користувачі мережі припустили, що причина розставання зі Ступкою може ховатися не в різних характерах, а саме в питанні фінансів.

"Знайшла багатше, ось і вся відповідь", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Степан Казанін з "Квартал 95" показав героїв, які забезпечують українським захисникам надійний тил: "Це не межа".

Також ми писали, Макс Барських поставив на місце російських пропагандистів через наклеп про нього: "Проблеми з розумовими процесами".

Нагадаємо, Катя Осадча показала маленького українця, який пройшов крізь два місяці пекла в Маріуполі: "Вибачте нас, діти".